Zdravíme všechny příznivce železniční historie a doufáme, že na našem blogu najdou vše, co potřebují. V případě zájmu nás můžete kontaktovat na naší e-mailové adrese.

15. prosince 2014

Ročenka 2012 v prodeji



Titul Ročenka 2012 je již v prodeji. Jízdy parních vlaků jsou vždy poučným připomenutím železniční historie i úrovně tehdejší techniky. Největším lákadlem pro zahraniční fotografy se z počátku roku stala čerstvě zprovozněná bratislavská „mazutka“, na kterou navázal svou jízdou „albatros“. V létě se u příležitosti tematického setkání v Lužné uvedly lokomotivy řady 52 a podzim přinesl další dvě jízdy pro fotografy. Lužické hory navštívil s nákladním vlakem „štokr“ a do podhůří Krkonoš zavítal „bulík“ s vlakem osobním. Takový byl ve zkratce rok 2012.


Ročenka 2012 opět ve vysokém rozlišení!!!
Ročenku 2012 je možné získat ve vysokém rozlišení (HDV - 1440 x 1080). Vzhledem k poptávce zákazníků a umožnění co nejkvalitnější obrazové kvality, kde nedochází ke zbytečné komprimaci na DVD disk, je příležitost získat video na USB Flash disku (verze 2.0), velikosti 16 GB. Ten je hlavně možné připojit do USB vstupu plochých televizí, kde je především u větších úhlopříček obrazovky patrný rozdíl mezi rozlišením z DVD disku (720 x 576) či HDV přehrávané ze souborů na Flash disku (1440 x 1080). Vzhledem k nízkému uživatelskému využití koncepce Blu-ray se touto metodou nezabýváme.

Uvažujete nad využitím USB Flash disku?
Před koupí je důležité vědět, že Vaše televize má opravdu vstup USB (i když je vestavění do produkce plochých televizí spíš samozřejmost). Video se ale nemusí přehrávat pouze v TV, ale USB lze připojit i do počítače, kde lze i obsah zálohovat - po zkušenostech s minulým vydáním zálohování doporučujeme. 
Soubory nahrané na Flash disku jsou očíslované chronologicky, tak jak plyne záznam (nástin: 01 - ZAČÁTEK, 02 - Vydané tituly, 03 - znělka... ..až soubor 32 - info). Po zasunutí disku do TV je rozpoznáno připojení, z výběru "foto, hudba, video", vyberte úlohu "video" , TV by měla seřadit soubory se záběry chronologicky, otevřete tedy první soubor začínající "01", až se záznam přehraje pokračuje TV automaticky na další v pořadí. Pozor, pokud v přehledu souborů na Flash disku uvidíte v TV přeházený stav, soubory nejdou chronologicky, dá se v TV navolit skrz menu jejich pořadí (třídit podle názvu). Výhodou také je, že na jednom Flash disku je celý titul a můžete v něm putovat a otevírat soubory (jednotlivé akce, fotogalerie, informace o akcích), kde budete mít zájem. Každá TV zobrazí přehled všech souborů - videosekvencí a na ovladači k TV jsou logicky jednotlivé prvky na jeho ovládání, přetáčení, zastavení apod. 
USB Flash disk bude uložený ve stejném typu obalu, jaký byl i v minulosti využíván na DVD disky. Pokud máte jakékoliv dotazy a připomínky, neváhejte se obrátit na: MPHvideoLBC@gmail.com

Cena 600 Kč


 


Přehled akcí: 

- S "němkou" po tratích Severních Čech
- Pod Nízkými Tatrami s "mazutkou" 555
3008
- Do srdce Slovenského ráje s "albatrosem" 498104
- 20 let Čiernohronskej železnice
- Historický vlak Vincenz Priessnitz s 5340432
- Setkání lokomotiv ř.52
- Oslavy 110 let Zubačky s 354195
- Telčské parní léto s 433001
- Den železnice s hradeckou "ušatou" 464008
- Krajem Lužických hor a Podještědí s vrúteckým „štokrem“ 556036
- Do podhůří Krkonoš s "bulíkem" 464102
- Ukončení sezóny v železničním muzeu Lužná u Rakovníka
- S "Matějem" na Valašský mikulášský jarmek 433002
- Mikulášské jízdy Choceň - Litomyšl s "bejčkem" 423009

délka záznamu 168 minut.

Objednávejte prostřednictvím kontaktu:

MPHvideoLBC@gmail.com

Cena 2xDVD+R 500 Kč
Cena FlashDisk 600 Kč

U titulů zasílaných na dobírku, činí poštovné +75 Kč a hradí jej kupující. Při zaslání více titulů se poštovné nemění. 

Žádné komentáře:

Okomentovat